Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ کمبود نقدینگی را مهم‌ترین مشکل متروی تهران عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، فرنوش نوبخت ضمن گرامیداشت 29 دی و هفته هوای پاک، افزود: تمامی تلاش خود را کرده ایم تا بر اساس چشم انداز پیش بینی شده به عنوان شرکتی سرآمد در حمل و نقل شهری، با رویکرد دقت، سلامت و سرعت بهترین خدمات رسانی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در سنوات گذشته تاکنون که به عنوان مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران در حال خدمت رسانی به شهروندان هستم، همیشه سعی کرده ام به جای بیان مشکلات راه کاری برای سرویس دهی مناسب‌تر ارائه دهم و این موضوع را با کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها به اثبات رسانده ایم.
نوبخت گفت: کار در متروی تهران یک کار تیمی است و این مهم بدون همکاری و تک تک پرسنل محقق نمی‌شود، اما توانسته ایم در این سال‌ها با تمام مشکلات و کمبود‌ها طی 29 مرحله سرفاصله حرکت قطار‌ها در خطوط هفتگانه را کاهش دهیم.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه افزود: در حال حاضر سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط 2 سه دقیقه، درخطوط 1 و 4 سه و نیم دقیقه، در خط 3 شش دقیقه، در خط 6 سرفاصله حرکت قطار‌ها پانزده دقیقه و در خط 7 ده دقیقه اجرا می‌شود.
نوبخت تصریح کرد: این در حالی است که اگر منابع مالی لازم برای اورهال کردن قطار‌ها تامین و ناوگان مورد نیاز خریداری و در اختیار شرکت بهره برداری مترو قرار گیرد و همچنین پایانه‌های خطوط تکمیل و تحویل این شرکت شود، می‌توانیم سر فاصله حرکت قطار‌ها را در خطوط مترو دو دقیقه هم اجرا کنیم.
وی با اشاره اینکه قبل از شیوع ویروس کرونا روزانه حدود 2 میلیون و 500 هزار سفر شهری در تهران و حومه انجام شد، گفت: آمار جابجایی مسافر با مترو باید براساس چشم اندازِ حمل و نقل و ترافیک شهر تهران تا سال 1404 به رقم 7 میلیون سفر در روز برسد.
وی تصریح کرد: متروی تهران و حومه به عنوان وسیله حمل و نقل سبز مطرح است و در کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی بسیار تاثیر گذار است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: بیش از سه چهارم نیاز انرژی دنیا از سوخت‌های فسیلی شامل نفت، بنزین و گاز تامین می‌شود که آلایندگی بالایی دارند و موجب افزایش آلودگی هوا و گرم شدن زمین می‌شوند.
نوبخت گفت: در شرایط حاضر با توجه به افزایش آلودگی هوا در دنیا کاهش استفاده از سوخت‌های فسیلی یک دغدغه جهانی است و بهترین راه کار برون رفت از این شرایط کاهش استفاده از خودرو شخصی و افزایش حمل و نقل عمومی پاک همچون مترو است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: استفاده از مترو به عنوان وسیله حمل و نقل عمومی درون شهری پاک، ایمن و سریع می‌تواند صرفه جویی بسیاری در مصرف سوخت‌های فسیلی داشته باشد که این امر تاثیر زیادی در کاهش آلودگی هوا دارد.
وی در پایان گفت: با استفاده حداکثری از تجهیزات تلاش کرده ایم تا چرخ‌های متروی تهران حتی یک لحظه هم از حرکت باز نماند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمبود نقدینگی مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه سرفاصله حرکت قطار ها سوخت های فسیلی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۸۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط دانشگاه علوم پزشکی ایران، ناهید آریائیان افزود: چاقی زمینه ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش می‌دهد، در نتیجه با «کاهش دریافت میزان کالری» و «افزایش فعالیت‌های فیزیکی» می‌توان از بروز چاقی و بیماری‌های وابسته به آن پیشگیری کرد.

وی اظهارداشت: در سال‌های اخیر میزان شیوع چاقی افزایش یافته و آمار افراد چاق از سال ۱۹۸۰ در جهان بیش از دو برابر شده است. در ایران تقریبا نیمی از افراد دارای اضافه وزن یا چاق هستند.

آریائیان با اشاره به افزایش کودکان مبتلا به چاقی، اظهار کرد: چاقی، زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌های شایع همچون بیماری‌های قلبی عروقی، پرفشاری و چربی خون، دیابت، انواع سرطان‌ها، برخی بیماری‌های زنان و ناباروری، کبدی (مانند کبد چرب)، کلیوی، مفاصل و اتوایمیون، تنفسی، اختلالات خواب، روحی و روانی و ... است. به علاوه چاقی باعث کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی را افزایش می‌دهد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مطالعات نشان می‌دهد به ازای هر ۱۰ درصد کاهش وزن، ۲۰ الی ۲۵ درصد خطر مرگ و میر وابسته به چاقی کاهش می‌یابد؛ در واقع چاقی زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌های مزمن به شمار می‌رود و با کاهش حتی ۱۰ درصد از وزن می‌توان به اندازه قابل توجهی از ابتلا به بیماری‌های متابولیک و غیرواگیر پیشگیری کرد.

وی افزود: چاقی، افزایش درصد چربی بدن است و چاقی در کودکی، زمینه بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن در دوران بزرگسالی را افزایش می‌دهد.

آریائیان با اشاره به شاخص توده بدنی، خاطرنشان کرد: هر چه BMI (وزن به کیلوگرم تقسیم به مجذور قد به متر) بالاتر رود، میزان مرگ و میر هم بیشتر می‌شود. BMI بالاتر از ۲۵ تا ۲۹.۹ اضافه وزن و بالاتر از ۳۰ به عنوان چاقی تعریف می‌شود.

وی افزود: علت چاقی افزایش دریافت انرژی بیشتر نسبت به مصرف آن است؛ بنابراین برای پیشگیری از اضافه وزن باید میزان دریافت کالری را کنترل کنیم.

به گفته وی، یکی از علل کاهش مصرف انرژی، کاهش فعالیت فیزیکی است و چاقی، خود زمینه ساز کم تحرکی است.

این متخصص تغذیه با تاکید بر افزایش فعالیت فیزیکی، اظهار کرد: برخی افراد از رژیم غذایی نامناسب پیروی کرده و مواد غذایی خاصی را استفاده و یا برخی از گروه‌های غذایی را حذف می‌کنند؛ ولی باید توجه داشت که لازم است همه گروه‌های غذایی به میزان مورد نیاز استفاده شوند و گروه‌های سبزی‌ها (دارای فیبر بالا باشند و مصرف آن‌ها به صورت خام و آب پز به حس سیری کمک می‌کند)، میوه‌ها، غلات سبوس‌دار، لبنیات کم چرب، گروه گوشت‌ها مانند انواع گوشت بدون چربی یا کم چرب، حبوبات و تخم‌مرغ در برنامه روزانه گنجانده شوند.

وی تاکید کرد: همچنین مصرف غذا‌های پرکالری و کم ارزش مانند فست فودها، غذا‌های سرخ کردنی، شیرینی‌ها و چربی‌های اشباع شده کاهش یابد و از روغن‌های مفید مانند روغن زیتون و کلزا در مقدار مورد نیاز استفاده و آب کافی مصرف شود.

به گفته آریائیان، از نشستن‌های طولانی، خوردن غذا هنگام تماشای تلویزیون، خوردن سریع غذا و مصرف غذا‌های شیرین و پرچرب خودداری کنید و به جای آن، تغییر سبک زندگی، پیاده‌روی مستمر، انجام ورزش‌های هوازی (به منظور کاهش چربی) به همراه غیر هوازی (برای افزایش متابولیسم بدن) و استفاده از مواد غذایی در حد نیاز را مورد توجه قرار دهید.

وی افزود: همچنین برای کنترل اشتها در فاصله وعده‌های اصلی می‌توانید از میان وعده‌های مغذی مناسب نظیر میوه‌ها (در حد مورد نیاز)، سبزی‌ها و آجیل بدون نمک (در میزان کم) استفاده کنید. به یاد داشته باشید که هیچ وعده غذایی به خصوص صبحانه نباید حذف شود.

آریائیان تصریح کرد: منافع فیزیولوژیک وزن مناسب بسیار بالا است و وقتی وزن ایده‌آلی داریم علاوه بر حفظ سلامت بدن، حال و روحیه بهتری هم داریم و سیستم ایمنی بدن هم قوی‌تر است، در نتیجه کمتر به بیماری‌های جسمانی و روانی مبتلا می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • آسمان خوزستان مه‌آلود می‌شود/ ورود سامانه جدید بارشی به استان
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن