Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا: نیر دفوری، تحلیلگر مسایل نظامی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اظهار کرد: همکاری جدی که میان دو ارتش اسرائیل و آمریکا وجود دارد، نشان‌دهنده اهمیت روابط میان این دو صرف نظر از تغییر کابینه اسرائیل و دولت آمریکا است زیرا در رزمایش اخیر شلیک تعداد زیادی موشک به اسرائیل شامل تهدیدهای جدیدی از طرف عراق و یمن شبیه‌سازی شدند و بر این اساس انتظار می‌رود ارتش انقلابی در فناوری موشک‌ها، تکنولوژی و نیروی انسانی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفوری گفت: رزمایش‌های "ژونیپر فالکون" در اسرائیل، اوج تمرین‌های اساسی نیروی هوایی دو طرف با وجود شیوع ویروس کرونا بود که در آن تیم‌های اسرائیلی و آمریکایی با هم تمرین کردند.

این تحلیلگر مسایل نظامی رژیم صهیونیستی مدعی شد: با توجه به احتمال اینکه ایران از حملات اسرائیل در سوریه و نیز علیه دانشمندان هسته‌ای‌اش در تهران انتقام بگیرد، دو ارتش آمریکا و اسرائیل به حفظ روابط و همکاری بسیار جدی با هم صرف نظر از تغییراتی که در واشنگتن رخ داده، ادامه می‌دهند و این تمرین‌ها اهمیت آنها برای ارتش آمریکا را نشان می‌دهند.

این تحلیلگر بسیار نزدیک به نهاد امنیتی رژیم صهیونیستی افزود: اسرائیلی که عادت کرده سامانه گنبد آهنین با نسبت خوبی یعنی در حدود ۹۰ درصد موشک‌های شلیک شده را رهگیری کند، در حمله آتی از جبهه شمالی این موفقیت را نخواهد داشت زیرا به محض شلیک روزانه هزاران موشک که برخی از آنها نقطه‌زن هستند و با وجود اینکه سامانه دفاعی اسرائیل خوب کار می‌کند، هرگز قادر نخواهد بود حمایت خوب و قدرتمندی از آسمان خود فراهم کند و این نکته نیازمند هماهنگ‌سازی با انتظارهای شهروندان اسرائیلی است که نگران به نظر می‌رسند.

همچنین او تاکید کرد: سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل به تازگی دستخوش تغییر اساسی شده و شیوه استقرار آتشبارهای گنبد آهنین و "آرو" تغییر کرده و دیگر نیازی به استقرار آتشبارهایی از شمال تا جنوب نیست و آنها در تمامی نقاط اسرائیل دائما مستقر بوده و حمایت گسترده‌ای را فراهم خواهند کرد و با استقرار سامانه‌های ردیابی و رادارها امکان هشدار حمله از هر جهتی کاملا فراهم خواهد بود.

دفوری در ادامه گفت: اگر موشک‌های کروز از عراق در شرق و یا یمن در جنوب شلیک شوند و بخواهند سامانه دفاعی چندگانه را به چالش بکشند، نگرانی اسرائیل افزایش می‌یابد، این نکته جدیدی است که نیروی هوایی تا همین اواخر به آن توجهی نکرده بود هر چند که تجربه اخیر موسسه نظامی سامانه گنبد آهنین به همین منظور طراحی شده و برای اینکه امکان مقابله با موشک‌های نقطه زن با پرواز پهپادها در ارتفاع پایین فراهم شود، دستخوش به‌روزرسانی بزرگی شد.

این تحلیلگر نظامی تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: تغییرات جدید به معنای آن است که شهر اسرائیلی که تا پیش از این برای حفاظت کامل به سه آتشبار نیاز داشت، اکنون می‌تواند به یک آتشبار اکتفا کند و وضعیت جدید اجازه می‌دهد تعداد کمتری از نیروهای ذخیره سامانه پدافند هوایی برای حالات فوق‌العاده استخدام شوند و به تیم‌های عادی اکتفا خواهد شد، همزمان تولید سامانه‌های رهگیری ادامه خواهد یافت اما این یک نقطه ضعف محسوب می‌شود زیرا در نهایت بر مدت درگیری تاثیر خواهد گذاشت.

 دفوری در پایان گفت: گام دیگری که برداشته می‌شود، ایجاد توانایی تجزیه و تحلیل در همان زمانی است که راکت‌ها به سمت اسرائیل شلیک می‌شوند، در اینجا این سوال‌ها  مطرح می‌شوند که این موشک‌ها کدام اهداف شهری و زیرساخت‌های استراتژیک را تهدید می‌کنند و چه زمانی و به چه کسی هشدار داده می‌شود تا بتواند از خود دفاع کند و آنها چگونه این کار را انجام می‌دهند که کمترین زمان برای انتقال اسرائیلی‌ها به منطقه محافظت شده و پناهگاه‌ها و حداقل زمان لازم نیاز باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله رادیو ارتش اسرائیل پس از حمله ایران می‌گویند پدافند پاتریوت‌های آمریکا از عهده موشک‌های بالستیک شلیک شده ایران برنیامده‌اند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: وبسایت اینترنتی فلسطین کرونیکل در گزارشی می‌نویسد: رادیو ارتش اسرائیل به تازگی اذعان کرد سامانه‌های پاتریوت آمریکا در رهگیری موشک‌های ایرانی موفق عمل نکردند و ایران ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را به پایگاه‌های نظامی اسرائیل کوبید. پس از پایان حمله تلافی‌جویانه ایران‌، تل‌آویو ادعای «رهگیری ۹۹ درصدی» پرتابه‌های ایرانی را مطرح کرد. اما در واقع، سپاه پاسداران ایران، مجموعه‌ای از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف ایجاد وحشت بزرگ و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوائی اسرائیل شلیک کرد. سپس، حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند. سایت‌های نظامی هدف گرفته شده، محافظت‌شده‌ترین مکان‌های روی زمین در مقابل حملات موشکی بالستیک محسوب می‌شدند. بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند ادعای رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است.

عملیات پدافند هوائی شامل آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن- و احتمالا عربستان و امارات- بیش از یک میلیارد دلار هزینه، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت. این در حالی بود که آنها ۷۲ ساعت قبل هشدار دریافت کرده بودند.

بر اساس گزارش رادیو ارتش اسرائیل، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است. بلومبرگ اخیرا مقاله‌ای منتشر کرده است که در آن می‌گوید اسرائیل اکنون سیستم‌های موشکی پاتریوت را بازنشسته می‌کند. اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج‌فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است. در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه‌های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک‌های هدایت شده به سمت اسرائیلی‌ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

با وجود تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

دیگر خبرها

  • شلیک ده‌ها موشک از لبنان به مقر فرماندهی لشکر جولان اسرائیل
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • حزب الله هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • رسانه اسرائیل : حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • پایگاه‌های نظامی اشغالگران در جولان اشغالی هدف قرار گرفت
  • چرا اسرائیل یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • آخرین وضعیت مذاکرات آتش‌بس میان حماس و اسرائیل در قاهره
  • شلیک ۴ موشک به مرکز نظامی اشغالگران در مزارع اشغالی شبعا
  • کاخ سفید: نگران حمله احتمالی اسرائیل به رفح هستیم